Say7- kierros on vielä kesken, mutta jatkuvuuden kannalta starttaan käyntiin jo seuraavan ringin ilmoittautumisen! Eli tervetuloa mukaan say8-rinkiin. Rinkiä emoilee Kristiina.

Lämmin kiitos Tuulialle say-emoiluun perehdyttämisestä ja tuesta!

Salainen askarteluystävä-rinki (SAY) on mukava mahdollisuus päästä ilahduttamaan toista, saada uusia askarteluyllätyksiä ja ehkäpä uusia ystäviäkin :) Jokainen osallistuja saa siis salaisen ystävän ja on jonkun salainen ystävä kolmen kuukauden ajan.

Ringin pyörittämiseen tarvitaan tietenkin emo, joka ei itse osallistu leikkiin tällä kertaa, vaan hoitaa ringin organisoinnin: vastaanottaa ilmottautumiset, jakaa ystävät, kirjaa lähetetyt ja vastaanotetut yllätykset, vastaa kysymyksiin parhaansa mukaan, siis kaiken kaikkiaan koittaa pitää homman kasassa. Jotta emo suoriutuisi tehtävästään kunnialla ja kaikille rinkiläisille jäisi osallistumisesta hyvä mieli, niin siihen tarvitaan jokaisen osallistujan ehdotonta sitoutumista sääntöihin. Ennen kaikkea emo siis valvoo kaikkien osallistujien etuja ja on velvollinen puuttumaan sääntörikkomuksiin. Tästä syystä luettuasi säännöt, mieti tarkkaan voitko sitoutua sääntöihin kolmen kuukauden ajaksi? Säännöt ovat hyvin pitkälle samat kuin edellisessä say7-ringissä.

 

Ylipäätään varmasti mikään vaihto sääntöineen ei voi olla aivan kaikkien toiveiden mukainen. Siksi on mainiota, että on useammanlaisia askarteluvaihtoja. Toisaalta säännöt pitää olla myös sellaiset, millaisten luotsaamiseen myös emo voi/haluaa sitoutua.

Toivon rinkiin mukaan toisen ilahduttamisesta innostuneita askartelijoita. Mukaan pääsee 60 henkilöä. Lämpimästi tervetuloa :)

Ilmoittautua voi 1.1-25.1.2009  tai siihen saakka, kun 60 henkilöä on ilmoittautunut, lähettämällä täytetty ilmoittautumislomake emolle sähköpostiin [email protected].