Helmikuun ekat lähetykset ovat risteilleet ympäri suomenmaata, ja toivottavasti tämän päivän aikana viimeisetkin saavat ensimmäisen pakettinsa. Tosi mukavaa, että suurin osa on innolla mukana ja hoitavat velvollisuutensa todella hyvin. On ollut ihanaa saada ilahtuneita sähköpostiviestejä teiltä. No, aina ruusujen seassa on niitä piikkejäkin eli on tässä mennyt mäkeenkin joitain juttuja. Valitettavasti jouduin pudottamaan yhden osallistujan pois ringistä.

Seuraavassa muuta asia, jota noudattamalla kaikilla on entistä mukavampi olla mukana Say8-ringissä:

- Muistetaan raportoida sekä saaduista että lähetetyistä paketeista.

- Koitetaan pysyä anonyymeinä.. eli salainen sähköposti ja kommentoidessa ollaan skarppeina, ettei esim. blogiosoite eksy kommenttiin mukaan..

- Postitetaan lähetykset niin hyvissä ajoin, että ne varmasti ehtivät perille ennen kuun puoltaväliä tai loppua. Odottavan aika on pitkä, jos lähetys myöhästyy!

- Koitetaan katsella sitä ystävän toivelistaa, ja vaikka kysyä anonyymisti, jos ei ole varma, pitäisikö ystävä ajattelemastasi jutusta.. Esimerkiksi kaikki eivät ilahdu kierrätys- ja uusiokäyttöjutuista ja toisille ne ovat kultaakin kalliimpia. Toki tiedän, että vaikka kyselisikin, niin kaikki ei aina ole ihan hittijuttuja, mutta muistetaan silti käytöstavat!

- Palautetta voi laittaa emolle pienistä ja isommistakin asioista. Olen teitä varten!