Vauhdilla on lähtenyt tämä kierros käyntiin. Sähköpostiin on tulvinut lähetysraportteja ensimmäisten pakettien osalta ja jokunen on saanutkin jo ekat lähetyksensä. Haluaisin muistuttaa kaikille, että käyttäkää raportoidessanne teille annettua järjestysnumeroa! Helpotatte minun työtäni todella paljon. Ringissä on mukana useita saman etunimen omistavia, minun on työn ja tuskan takana selvitellä kuka milloinkin on kyseessä jos viestissä lukee vain etunimi. Muutenkin numero nopeuttaa kirjanpitoani kovasti. Kiitos!

Toinen asia: Vielä on muutamia jotka eivät ole ottaneet ensimmäistäkään yhteydenottoa pariinsa. Minuun on ollut yhteydessä huolestuneita rinkiläisiä, jotka ihmettelevät miksei omasta parista kuulu mitään. Odottelen vielä torstain ajan raportteja ensimmäisitä yhteydenotoista, sen jälkeen pitää alkaa miettimään ringistä pudottamista tms. (Kyseisille henkilöille on lähtenyt myös sähköposti asiasta.)

Lopuksi mukavampaa asiaa:

 -sponsorimme on tehnyt kaikille rinkiläisille tarjouksen alennuksesta kaupassaan. Laitan asiaa koskevan sähköpostin teille tulemaan viimeistään keskiviikon aikana. Sähköpostitse siksi, että viesti sisältää alennuskoodin joka on voimassa vain meille ringin osallistujille. Nauru 

Edit: sähköpostitarjous on nyt laitettu kaikille. Olethan yhteydessä, jos et ole sitä saanut!