Rinki on likimain lopussa. Suurin osa tietää jo ystävänsä, mutta muutamat paketit seikkailevat vielä ilmeisesti postissa tai sitten odottavat raportointia emolle ja blogiin. Pyytäisinkin teiltä mahdollisimman pikaista raportointia, vaikkei blogia olisi ehtinyt vielä päivittää, niin laittaisit viestiä emolle, niin tiedetään, että paketit ovat perillä. On inhottava tilanne ihmetellä, onko lähetys kadonnut postissa. Näitäkin tapauksia on tässä ringin aikana ollut, ja mitä nopeammin niihin voi reagoida, sitä parempi.

Toinen asiani koskee mahdollista seuraavaa rinkiä. Seuraavan say9-ringin kohtalosta ei ole tietoa ainakaan minulla. Sitä on minulta kyselty, mutta en ole oikein voinut mitään vastailla, kun en tiedä. Ainakaan rinki ei ala heti edellisen perään, mikä on varmasti hyvä, sillä nythän on vedetty kolme rinkiä ihan peräperää. Ajattelin itse niin, että seuraavan ringin mahdollinen ajankohta olisi ehkä hyvä olla vasta syksyllä. Kesä on ainakin itselleni aika rikkonaista ja kiireistäkin aikaa. Jos joku tuntee kutsumusta vetää rinkiä, niin varmasti autan alkuun, mutta täytyy sanoa, että aikamoinen urakka tässä oli, ja on tietysti siihen saakka, kun kaikki lähetykset ovat perillä ja ringin voi virallisesti sulkea. Jos vapaaehtoista ei ilmaannu, olen varovaisesti harkinnut, että syksyllä voisin ottaa emoilun uusiksi, JOS elämäntilanne pysyy suunnilleen samana jne.

Oli sitten uusio emo kuka hyvänsä, olisi kullanarvoista saada ringistä palautetta. Mikä meni hyvin, mikä huonosti, mitä säännöissä voisi muuttaa jne. Mitä vain mieleen tulee. Palautetta voi antaa tähän kommentoimalla tai sitten sähköpostissa. Itse kirjoitan yhteenvedon omista ajatuksistani sitten kun rinki on saatettu kokonaan loppuun.